Egyedi gránit és kvarc kompozit konyhapultok, párkányok, burkolatok, belsőépítészeti kőmunkák

Természetes kövek

Az otthonunkban felhasznált anyagok kiválasztásánál számos szempontot mérlegelnünk kell, ilyenek lehetnek a szín, a hőállóság, a kopásállóság, a tisztíthatóság. Az alábbiakban megtekinthetik az általunk felhasznált anyagokat, és próbálunk segítséget nyújtani az ízlésének, életvitelének, főzési szokásainak legmegfelelőbb felület kiválasztásához.

Gránit

A természetes kő elegáns, időtálló, luxust sugároz. Hőálló, karcálló, könnyen tisztítható, tökéletes választás a lakás bármely pontján, legyen az konyhapult, fürdőszobai pult, vagy egyéb burkolat. Számtalan gyönyörű színben és mintázatban megtalálható, felülete ragyogóan fényes, csillogó.

Márvány

A gránitnál és a kvarcnál puhább, természetes kőzet, klasszikus és elegáns alapanyag, gyönyörűen erezett felülettel, változatos színekben. Porózussága és közepes keménysége okán sérülékenyebb, jobban magába tudja szívni a szennyeződéseket, hajlamosabb a karcolódásra, elszíneződésre, így konyhapultnak kevésbé alkalmas, felhasználását főként fürdőszobapultokhoz, burkolatokhoz javasoljuk.
Mészkő

Üledékes kőzet, könnyű megmunkálhatóság jellemzi, tökéletes burkolóanyag, díszítőkő, ablakpárkányok, könyöklők, kandallópárkányok készülnek belőle leggyakrabban, de külső munkákra is ajánljuk, például kerítések, lépcsők, épületek burkolására.
 

Ajánlatkérés