Egyedi gránit és kvarc kompozit konyhapultok, párkányok, burkolatok, belsőépítészeti kőmunkák

Bemutatkozás

Komáromi János vagyok, a cég tulajdonosa és alapítója. 17 éve foglalkozom kövekkel, egy nagymúltú sírköves család legfiatalabb generációjaként igyekszem szélesíteni termékeink palettáját, és a növekvő igényeknek megfelelően külön ágazatot létrehozni a belsőépítészeti termékeknek, mint a konyha- és mosdópultok, párkányok, burkolatok. Kőfaragóként végeztem, majd családi vállalkozásban édesapám mellett tanultam ki a szakmát, így a gyakorlatban is megismerhettem a különböző anyagokat, technikákat, gyártási folyamatokat. Hosszú idő óta a cég irányítása, és az ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartás a fő feladatom, keressenek bizalommal bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban.”

„Ternovics Rebeka vagyok, a TEKO gránit értékesítési és marketing feladatait menedzselem. Már jogi tanulmányaim mellett is a kereskedelemben dolgoztam, innen gyökerezik a vevőközpontú szemléletem. Kreativitásomat, jó emberismeretemet és segítőkészségemet igyekszem a bemutatótermünkben is kamatoztatni a minél professzionálisabb kiszolgálás érdekében. Régóta érdekel a lakberendezés, folyamatosan képezem magam ezen a területen is, ezért bízok benne, hogy a kiválasztásban és a tervezésben is segítségükre tudok lenni, hasznos tanácsokkal tudom ellátni Önöket. Fontosnak tartom, hogy minőségi anyagokkal vegyük körbe magunkat otthonunkban, hiszek benne, hogy a természetes kő értékálló, időtlen, mind minőségi, mint esztétikai szempontból a legjobb választás, ha lakberendezésről van szó.”

„Gémesi Áron vagyok, az ELTE-n folytatott tanulmányaim mellett a TEKO gránit ügyfeleit igyekszem kiszolgálni a cég új bemutatótermében. Korábban hosszabb ideig szintén a kereskedelemben dolgoztam, melyet nagyon élveztem, hiszen szeretek segíteni a vásárlóknak. Évek óta a családom építőipari cégében segédkezem, így volt kapcsolatom a különböző kövekkel, gránitokkal és márványokkal is. Természetesen nem csak az alapanyagokkal, hanem a gépekkel és szerszámokkal is foglalkoztam, így gyakorlati tudásomat is gyarapíthattam. Ebben a munkakörben elméleti tudásomat szeretném még tovább csiszolni, hiszen hosszú távú céljaim közé tartozik a kereskedelemben való munkavállalás. Számomra nagyon fontos, hogy minden ember olyan környezetet alakítson ki maga körül, ami számára komfortos és igazán otthonos, hiszen az otthoni környezet jelentősen befolyásolja mindennapjainkat.