Egyedi gránit és kvarc kompozit konyhapultok, párkányok, burkolatok, belsőépítészeti kőmunkák

Bemutatkozás

TEKO Gránit

Cégünk egy lendületes, fiatalos, dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely az új szellemiséget a hagyományok tiszteletével ötvözi. Hosszú évtizedek óta vagyunk jelen a piacon, 2018-ban a növekvő igényeknek megfelelően megnyitottuk a belvárosi bemutatótermünket, hogy kellemes, inspiráló környezetben minél kényelmesebb, professzionálisabb kiszolgálást nyújthassunk leendő ügyfeleinknek.

Széles választék

Gránit és kvarc konyhapultokkal, belsőépítészeti kőmunkákkal foglalkozunk, legyen szó mosdópultról, ablakpárkányról, kandalló burkolatról, lépcsőről, kerítésről, burkolatokról, bizalommal fordulhat hozzánk, hisz a világ számos pontjáról érkező, kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzelésének megfelelőt.

Kiemelkedő szaktudás

A legmodernebb automata gépsorok mellett műhelyünkben több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberink hagyományos technikákkal, kézi megmunkálással is foglalkoznak, így lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására. Fontos számunkra a jó ár-érték arány, és a magas minőség összhangja. Az ország egész területén dolgozunk, nem csak Budapesten, kedvező kiszállási díjjal, ingyenes helyszíni felméréssel, és rövid határidőkkel igyekszünk az Ön igényeinek megfelelni.

Csapatunk

Nyitvatartási időn túl, előre egyeztetett időpontban is lehetősége van bemutatótermünket meglátogatni, vagy kérésére otthonába visszük a színmintákat. Lakberendezési tanácsadással segítünk a helyiség stílusához legmegfelelőbb anyagot, színárnyalatot kiválasztani. Rugalmas és ügyfélbarát kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre akár személyesen bemutató termünkben, telefonon vagy e-mailben. Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Telefon: +36 30 301 57 27
Email: info@granitpult.hu
Cím: 1095 Budapest Máriássy utca 6/A.