Egyedi gránit és kvarc kompozit konyhapultok, párkányok, burkolatok, belsőépítészeti kőmunkák

Silestone

Silestone kvarc kompozit:

Cosentino cég által kifejlesztett, 30 éve a piacon lévő természetes kvarc alapú kő, mely közel 60 féle színben elérhető, melyet bemutatótermünkben meg is tekinthetnek.

Az esztétikumot a praktikussággal ötvözi, egyedülálló összetétele miatt rendkívül ellenálló a karcokkal és szennyeződésekkel szemben. Felülete porozitás mentes, így nem szívja be a folyadékokat, nem színezi el a kávé, vörösbor sem. Hősokk álló, a természetes köveknél jóval ellenállóbb, ütésállósága is jobb. Speciális eljárás során folttaszító és antibakteriális réteggel látják el, így a higiéniás követelményeknek maximálisan megfelel, tökéletes választás a konyhába, fürdőszobába.
94 %-a kvarc, mely hihetetlenül ellenállóvá, keménnyé, de egyben rugalmassá teszi. Három különböző felülettel elérhető: polírozott-fényes, suede-matt, vulcano-durva, rusztikus.

Legnépszerűbb színei n-boost technológiával vannak ellátva, ezáltal tovább fokozva amúgy is kiváló tulajdonságait:

• intenzívebb árnyalatok
• ellenállóbb a foltokkal szemben (nem látszódnak az ujjlenyomatok)
• még fényesebb, csillogóbb felület

A tökéletes illeszkedés, és az esztétikum is fontos követelmény a konyhában, fürdőszobában, ezért a Silestone csapata megalkotta prémium mosdóit, melyek segítségével a pultja kiváló tulajdonságait már a mosdótálcáin is élvezheti, miközben az színével és formájával tökéletesen illeszkedik a munkafelülethez. Változatos, egyedi kialakítású fürdőszobai mosdók és mosdópultok is rendelhetőek, illetve zuhanytálca is. Fenti tulajdonságainak hála burkolatnak is kiváló, 8 és 12 mm-es vastagságban is elérhető.

Kezeléséhez és tisztításához a termék magyarnyelvű honlapján kaphatnak hasznos információkat:

http://www.silestone.hu/termekek/tiszitas-es-kezeles.html

A Silestone termékekre 25 év gyártói garancia vonatkozik

Anyagminták